divendres, 9 de setembre de 2011

Google Voice respecte Skype

Google Voice està disponible desde Gmail. Va arribar al 2010 per alguns usuaris. Podeu fer trucades a telèfons si teniu un compte i carregueu crèdit (prepagament de 10€ de cop mínim). Evidentment també podeu fer xat i trucada totalment gratuïta inclús amb video si els dos sou online. (Igual que a l'Skype).Per trucar desde Gmail, clica en l'icona del telèfon a la columna esquerra
Apareix un teclat per clicar i entrar el número. Si no tens crèdit et demana que en compris abans de fer la trucada. Les tarifes de google Voice per fer trucades a telèfons fixes o mòbil us poden ser interesants.

Espanya - Especial    0,11 €
Espanya - Fix    0,02 €
Espanya - Mòbil    0,11 €    


(Si comparem les tarifes de mòbil son raonables amb els 0,80-0,85 dels operadors com Yoigo i els 0,12-0,18 de Movistar i Vodafone) I si encara més comparem amb Skype Pay-as-you-go i surt guanyant Google Voice.

Spain     1,9 cent     2,2 cents
Spain - Barcelona     1,9 cent     2,2 cents
Spain - Freephone     3 cents     3,5 cents
Spain - Madrid     1,9 cent     2,2 cents
Spain - Mobile     22 cents     25,3 cents
Spain - Mobile - Orange     22 cents     25,3 cents

Skype també és de pre-pagament amb el 'Pay-as-you-go'. Skype també te unes opcions 'Unlimited' ensuals, però alerta! perquè només son ilimitades pels telèfons fixes, per tant poc interesants.

Per cert que Skype va ser adquirida per Microsoft,  que segurament afegirà la tecnologia de Skype al seu programa Office o a Messenger. 

Referències:
Google Voice llega a España (Blogoff)