dimecres, 16 de novembre del 2011

Posa Slideshare i Linkedin

Sabieu que podem compartir presentacions vostres des de Slideshare a Linkedin?Augmenta la vostra identitat digital , el que la gent troba a Google, i per tant les possibilitats de que la gent trobi informació positiva de vosaltres o dels vostres projectes.

Slideshare és la més gran plataforma de presentacions, conferencies, CV, etc. I ara també pots posar videos, encara que amb força limitacions. Podeu crear un compte gratuït a Slideshare i podeu tenir presentacions públiques i privades. Les presentacions le spodeu compartir per l'enllaç o  empotrar-les a un blog.

He enllaçat el meu compte Slideshare amb Linkedin, així el que hi ha al meu slideshare es veu a Linkedin. Si teniu alguna feina que voleu ensenyar sigui en PDF o powerpoint (o impress que és gratis) Slideshare és molt cómode perquè te visibiltat també a Google. Ideal per emprenedors, conferenciants, consultors, formadors, etc. Per posar Slideshare a Linkedin cal utilitzar una aplicació de Linkedin (menú 'Más' Obtener aplicaciones') .

Com deia, les presentacions també es poden posar 'embedded' al vostre blog o web, com la de abaix. 
Aquesta presentació la vaig donar en un taller de twitter per accionspsoriasis.org i altres entitats, NGOs.

Taller twitter básico 2011
View more presentations from Ignasi Tort

Ignasi