diumenge, 11 de desembre de 2011

Crea una pàgina a Facebook (u)


Primer entra al teu compte de Facebook

Cal fer diversos pasos i omplir la informació necessària.

Primer pas: anar a la página de 'Crea una pàgina a facebook'  buscant el texte 'Crea una pàgina a facebook' o aqui https://www.facebook.com/pages/create.php?ref=ts


Apareixen diverses opcions, per exemple per una botiga cal clicar la opció de adalt a l'esquerra.
S'escull una categoria de comerçI ara omples les dades adreça, municipi, etc Molt important el nom de la pàgina. Que sigui el més semblant al real però no cal posar SL o SA (queda lleig i no afegeix informació). Que sigui descriptiu. Per exemple, si és una botiga de samarretes podria dir-se 'Samarretes Nuria' , però aconsello afegir la localització, poble, barri o mercat on el pots trobar. És necessari marcar 'Estic d'acord amb les Condicions ...' i finalment clica el botó 'Comença'


Segon pas, ara es poden omplir moltes de les dades, afegir fotos i informació de la organització o empresa. Però hi ha un pas molt recomanable: afegir un amic administrador de la vostra confiança o contractat per ajudar-vos. Per això cal clicar en el botó 'Edita la pàgina' (dreta-a dalt)


Clica en 'Gestionar administradors' (columna de l'esquerra)

 Ara tens un lloc per posar un administrador ( a sota de tu mateix o mateixa) . Cal posar la seva adreça de email i clicar el botó 'Desa els canvis'.
Pots fer ara la informació bàsica, la imatge del perfil o començar a posar aplicacions. Però aixó , serà en un altre article. Aplicacions recomanades: Youtube,  Contact Tab (per rebre correus) , Twitter (si ja en tens)

Nota si vols veure la teva pàgina: la buscas a Facebook pel nom que li has donat