diumenge, 11 de desembre del 2011

Crea una pàgina a Facebook (u)


Primer entra al teu compte de Facebook

Cal fer diversos pasos i omplir la informació necessària.

Primer pas: anar a la página de 'Crea una pàgina a facebook'  buscant el texte 'Crea una pàgina a facebook' o aqui https://www.facebook.com/pages/create.php?ref=ts


Apareixen diverses opcions, per exemple per una botiga cal clicar la opció de adalt a l'esquerra.




S'escull una categoria de comerç



I ara omples les dades adreça, municipi, etc Molt important el nom de la pàgina. Que sigui el més semblant al real però no cal posar SL o SA (queda lleig i no afegeix informació). Que sigui descriptiu. Per exemple, si és una botiga de samarretes podria dir-se 'Samarretes Nuria' , però aconsello afegir la localització, poble, barri o mercat on el pots trobar. És necessari marcar 'Estic d'acord amb les Condicions ...' i finalment clica el botó 'Comença'


Segon pas, ara es poden omplir moltes de les dades, afegir fotos i informació de la organització o empresa. Però hi ha un pas molt recomanable: afegir un amic administrador de la vostra confiança o contractat per ajudar-vos. Per això cal clicar en el botó 'Edita la pàgina' (dreta-a dalt)


Clica en 'Gestionar administradors' (columna de l'esquerra)

 Ara tens un lloc per posar un administrador ( a sota de tu mateix o mateixa) . Cal posar la seva adreça de email i clicar el botó 'Desa els canvis'.
Pots fer ara la informació bàsica, la imatge del perfil o començar a posar aplicacions. Però aixó , serà en un altre article. Aplicacions recomanades: Youtube,  Contact Tab (per rebre correus) , Twitter (si ja en tens)

Nota si vols veure la teva pàgina: la buscas a Facebook pel nom que li has donat