dimecres, 22 de febrer de 2012

Comte-sponville, primaveravalenciana i un autobus a pedals a viatwitter.

Els nens poden pedalar el seu propi autobus fins a l'escola?
Si, si vius a Holanda. Un autobus que es pot pedalar, per un adult i 11 nens. Disposa de coberta per quan plou i un motor per ajudar en les pujades, arribant als 10km/h. 
http://www.fastcoexist.com/1679248/dutch-kids-pedal-their-own-bus-to-school
La foto és molt maca i demostra que la ecologia també pot ser divertida i saludable.

Filosofia supervendes
Descobreixo al filòsof supervendes de França André Comte-Sponville,  gràcies a un article de Eva Piquer a Diari ARA. Sens dubte caldrà que llegeixi algun del seus llibres com 'La felicidad, desesperadamente'
Gràcies a @evapiquer @diariARA.

He trobat  a Youtube una entrevista a André Comte-Sponville al Maneres de viure de COMRàdio i és un home força optimista. L'entrevista és en francès i doblada al català amb traducció simultàni. 
#primaveravalenciana
Malauradament una noticia negativa de la setmana és la brutal represió de manifestants a València i la censura corresponent a Canal 9. Els estudiants, alguns molt joves, es manifestaven pacificament per protestar que , entre altres coses, al seu institut públic del centre de València  no hi ha diners per pagar la calefacció.

La reacció impresionant a la xarxa amb el hashtag #primaveravalenciana es pot seguir en temps real a la pàgina creada expressament per seguir aquesta situaci. Es pot veure twitter i també veure videos de Youtube i enllaços a les noticies publicades als diaris.
http://primaveravalenciana.com/

El dret de manifestació és esencial en una democràcia, i la policia no hauria de dedicar-se a fer la feina bruta dels polítics, sino a protegir als ciutadans.