dijous, 17 de maig de 2012

Sortir de l'Euro i que el país i els ciutadans no ho paguem tot.

Escolto a Jonathan Tepper, al programa Singulars,  parlant del avantatges de sortir de l'Euro i devaluar, i el que és més important que el deute el perdin els creditors. 69 vegades s'ha fet en 100 anys ens diu.
 I perquè el govern no ho fa ja? Perquè el govern prefereix obeïr els bancs i els creditors europeus. Així de clar, igual que no van voler veure la crisi, doncs no volen actuar.
Singulars de Jaume Barberà és un magnífic programa d'entrevistes de la televisó pública de qualitat.A mi el video em conforta veure que hi ha gent intel·ligent amb solucions i que no seria la fi del món comparat amb un estancament assegurat. Mentre polítics i poderoso treuen diners del país. Mentres els 106 consellers de Bankia segueixen cobrant.
Però posem-nos les piles per presionar el polítics que ajudin a la gent i no als accionistes dels bancs.
En definitiva, sortir de l'Euro i que el país  i els ciutadans no ho paguem tot.
Edward Hugh diu que per motiu ideològics el PP ens intervindra la 'gene' abans de fi d'any. Jo ja ho deia.

1 comentari:

MIKO-LYNN ha dit...

Home Ignasi, no siguis així, i dóna'ls hi temps per poder treure els fons que tenen als bancs d'aquí i que els puguin portar a les illes Caiman i a Panamà!

Mira a Astúries (on al PP li ha fet una ràbia increïble que un "díscol" hagi aconseguit que no guanyin les ereccions) ja no els hi han aprovat els pressupostos i ja veuràs com amb 4 dies els intervenen...