divendres, 8 de febrer de 2013

5 coses fàcils que pots fer ara pel teu país. Ara.

En el camí que el poble de Catalunya va manifestar majoritariament  amb una manifestació l'11/09/2012 d'un milló i mig de persones, sense precedents,  i que el parlament ha votat amb una declaració de sobirania hi ha moltes coses per fer i algunes no son gens complicades. per això et proposo 5 coses fácils que pots fer pel teu país. Ara.

1 Posar una senyera al teu balcó. 
Des de l'onzs de setembre de 2012, la senyera o la estel·lada hauria d'estar al teu balcó. És una manera visible i senzilla de comunicar la teva tria. Tan fácil com comprarla al xinès de la cantonada o per internet i penjarla a la finestra o balcó de casa teva.  No posarem adreces perquè és senzill trobar-ne.


2 Fer-te soci de ANC
L'ANC, Assemblea Nacional Catalana, és una associació transversal que vol agrupar a tots els que treballen perquè Catalunya esdevingui un estat propi d'una manera democràtica. Et pots associar com a membre de ple dret, col·laborador o simpatitzant. Ademés de fer-te soci pots col·laborar localment en les seves activitats.
assemblea.cat


3 Ajuda a produïr "L'endemà" la nova pel·lícula d'Isona Passola, la productora de la premiada "Pa Negre". Isona Passola està recollint diners a Verkami, la plataforma de micromecenatge, per poder començar la pre-producció. La pel·lícula s'estrenarà el 2014. Exemple de donatiu: si fas un donatiu de 25€ el  teu nom als títols de crèdit finals de la pel•lícula + 1 DVD de la pel·lícula signat per la directora Isona Passola.
http://www.verkami.com/projects/4171-l-x27-endema

4 Promocionar el llibre "Whats up with catalonia" editat per  Liz castro.

Liz Castro està compilant un llibre titulat “What's Up With Catalonia?” amb 35 assajos sobre l'economia, la història, la llengua, la cultura, i la política catalanes, escrits per experts, i enfocats a un públic no-català. El llibre pretèn explicar el que està passant a Catalunya a un públic estranger, en anglès, com polítics i periodistes.
Novament pots ajudar a través de la web Verkami. L'objectiu original ja està complert, però pots fer arribar el llibre a encara més gent.
http://www.verkami.com/locale/ca/projects/4146-what-s-up-with-catalonia

5 Qualsevol altre activitat pacífica i democràtica per extendre aquest missatge
Pots començar per reenviar aquest missatge per email o xarxes socials. Després comença pel teu voltant familia i amics. Trobaràs moltes altres persones i organitzacions amb les quals col·labora.