dijous, 12 de desembre del 2013

Serem independents quan prou gent hi creiem.


Simplement, amb un terç dels que vam fer la Via Catalana, es poden fer moltes coses. #vullvotar2014 i la pregunta és claríssima. Com vaig llegir a Twitter, gràcies a @Rosbyt ,  "Referèndum Constitució: Sí o No. Referèndum Estatut: Sí o No. Referèndum OTAN: Sí o No. Referèndum independència: ui,.que sigui "inclusiva".. i com va dir  Oriol Junqueras, volem la pregunta que vol la gent, la del sentit comú, la que recomanen els experts i la que farà Escòcia...




La pregunta, la sap tothom. Lo que no sabem és perquè collons hem d'aguantar encara polítics tan curts de mires. Malgrat el que puguin fer els polítics d'aquest país... de totes les objeccions que sento contra la independència, només em preocupa una: mai no ens deixaran, això no passarà, és impossible... Sabieu que la independència és un estat mental?  Serem independents quan prou gent hi creiem.
Penseu en quants d'aquests fets eren possibles, però NO semblaven inevitables?
El pacte de Mandela -De Klerk porta la pau a Sudàfrica, la caiguda del mur de Berlín o l'elecció de Obama als EUA? No feu trampes... l' any que va passar ningú ho hagués assegurat.

Per acabar, el millor. Políticis espanyols van a l'homenatge a Nelson Mandela al seu funeral i sense creure's la democràcia ens volen donar lliçons.  Arribats fins aqui, la desobediència civil és un dels possibles camins i una possibilitat real és organitzar la consulta sí o sí. Què pot haver-hi millor que fer la consulta?  Els voluntaris ja hi som. Tots els que vam fer la Via Catalana.
Vull votar per la independència i vull votar el 2014 #vullvotar2014