dimarts, 6 de juliol del 2010

Dropbox , copia de seguretat online i sincronitza els teus fitxers



Dropbox , guarda els teus fitxers a la xarxa, sincronitza el fitxers si tens difrents equips i et permet tenir sempre una copia de seguretat online.
Dropbox, és una eina molt útil per tenir els teus fitxers més importants, guardats a la xarxa sincronitzats entre diversos ordinadors i telèfons mòbils. A més a més, pots accedir-hi al teu compte desde qualsevol altre destinació i, molt interesant, també compartir fitxers amb altres usuaris, amb un simple enllaç.
El que necessites és una compte gratuït, que et permet fins a a 2GB, baixar-te el plugin i escollir un directori on tindras els teus fitxers sincronitzats. A partir d'aqui qualsevol fitxer guardat en aquest directori es copia automàticament a la xarxa (en el núvol).
El procés de Dropbox queda sempre funcionant i apareix una icona que et permet veure el seu estat. (He fet algunes proves, perquè em semblava que teni Dropbox sempre engegat no calia, i potser el meu laptop va justet, i al reengegar-lo ha sincronitzat els fitxers nous. Però si l'ordinador és bo no cal.)

La carpeta pública et permet compartir fitxers online amb amics, mitjançant un simple enllaç i sense contrasenya.

El darrer any vaig afegir l'aplicació per iphone i per ipad i funciona molt bé. Ademés el compte gratuït permet tenir 5 fitxer favorits en local en en qualsevol dels dos equips, sense necessitar accés a les dades online. Inclús pot ser un fitxer mp3! (i així un amic te'l passa per l'itunes si no tens un ordinador a prop)

 Clica aquest enllaç de recomenació , instal·la Dropbox i tu i jo obtenim més espai per la recomenació http://db.tt/VSSZ6Mz Amb les recomanacions pots arribar a obtenir 8 GB més gratis online.