dilluns, 11 de juliol del 2011

TED talks, realitat augmentada, codis QR i supermercats

Las TED Talks son esdeveniments únics i també una referencia mundial de bones presentacions, descobriments i els avenços tècnics i científics. Crec que totes estan en anglès però moltes, com la d'aqui abaix, tenen subtítols en molt idiomes.

Si voleu una presentació més futurista que aquesta no crec que la trobeu. El que ve després dels telèfons mòbils: la interacció home - xarxa internet ens donarà informació adicional , alguns diuen 'realitat augmentada', sobre les persones que ens trobem, els objectes que manipulem o els productes que comprem al supermercat. Un nou interfaç molt senzill: informàtica ben aplicada per fer la vida més fàcil



Llegit a Microsiervos via feedly

I , per una altra abanda també els codis QR aplicats a un supermercat coreà (sense subtítols). Un supermercat coreà replica els seus prestatges al metro, mitjançant fotos gegants. Els productes dels prestatges fotografiats tenen el codi QR i amb un mòbil es poden comprar. Quan ja ets a casa t'arriba la capsa amb els productes del supermercat. S'ha acabat anar al super!


També via Microsiervos.

Explicació del Codi QR a Viquipèdia



'Un smartphone en andaluz es un 'detó'
via @yoriento

Aquesta entrada forma part de Viatwitter amb format lliure