divendres, 27 d’abril del 2012

Prezi és una eina de presentació flexible i visual. Quan comences a fer Prezis?

Prezi és una eina de presentació flexible i visual que dona molta llibertat creativa enfront del típic Power Point. 

En els Prezis, pots compartir amb molta llibertat i flexibilitat texte, imatges i videos. Però lo millor és que pots crear presentacions que poden ser explorades per l'usuari i que pots representar relacions entre les idees de una forma visual. Per exemple, representant  seqüències, diagrames de fluxe, quadres sinòptics etc. L'eina que mostra un camí o itinerari pels objectes ens ajuda a crear una història. L'eina de zoom que permet utilitzant l'escalat dels objectes per amagar-los o mostra-los en el moment oportú. La grandària també ens ajuda a mostrar relacions entre els continguts.

Un exemple de Prezi educatiu sobre la teoria de la evolució (textes en anglès). Podem entendre el Prezi com una 'evolució' del Power Point? I si és així, s'extingirà Power Point?





Advertència si cliques a la imatge del Prezi trobaràs la manera d'ampliar fins a "pantalla complerta".

Quan comences a fer Prezis?

Crea un compte i endavant!

Aqui hi ha el conceptes principals http://prezi.com/yqfu-lxm9kxr/tutorial-prezi-en-espanol-aprender-a-utilizarlo-en-15-minutos-academia-prezi/ (CASTELLANO) Traduït per Dolors Reig
  • Mira els exemples d'aquest video i aprèn l'eina http://prezi.com/learn/.  Hi ha tres presentacions dels nivells bàsic, mitjà i avançat. (ENGLISH).
  • Aprèn dels mestres. En aquest video del programa Singulars de Tv3 veuras un altre exemple de Prezi http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4039250 
  • Reutilitza.  Còpia d'altres Prezi's i modifica'ls per fer-ne un de nou. Hi ha Prezi's que es poden copiar al teu propi compte.