diumenge, 11 de juliol del 2010

5 aplicacions pel meu iphone

Les 5 primeres aplicacions que em poso al meu iphone? Entre tantes aplicacions a la Apple Store, com selecciono? Lògicament mirant les meves necessitats i mirant les llistes que d'altres han escrit abans. Però, per la primera no vaig necessitar cap guia o suggeriment.

Tweetdeck


Estic tan enganxat al Twitter què aquesta va ser la primera aplicació que em vaig baixar, que ja tenia al laptop i no en tenia cap dubte. Va molt bé, i encara que la pantalla de l'iphone no és gaire gran, encara puc llegir la lletra.







Skype

Quan tens wifi pots fer les trucades a distància o a PC amb una qualitat brutal. D'acord no en conec gaire gent que en tingui, però segur que sortirà la ocasió.

Dropbox


Es una aplicació per compartir fitxers entre ordinadors propis, fer backup, etc. També molt útil per tenir els fitxers accessibles a l'iphone sense passar per itunes.



Google Mobile



Es que sóc un enganxat de Google, sí ho reconeixo. Amb aquesta aplicació pots buscar a Google, Gmail, en les adreces de mòbil i ademés, ho pots fer simplement amb la veu, parlant , doncs encara millor.
El reconeixement de veu és molt bo amb les paraules normals com 'mundial' o 'restaurante', però evidentment no m'entèn dient BMW, segurament sóc jo que no ho dic prou bé.

Google ha facilitat molt la feina d'instal·lació i fins i tot et pot enviar un SMS al mòbil, amb un enllaç a l'aplicació.






Catradio

Una agradable sorpresa, la CCMA, sempre està a l'avançada. Escoltar la ràdio, que l'Iphone no porta a traves del wifi o del 3G.










M'aniria bé, també:
  • Un escanejador de tiquets, targetes de visita, etc
  • Un capturador de pantalla de l'iphone, existeix?
  • Delicious, te versió iphone?

Enllaços
http://www.google.com/mobile/google-mobile-app/

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei, em ve molt bé això del Dropbox, ja l'utilitze als dos portàtils i ara només em falta baixar-me l'aplicació per l'iPod.

Les meues primeres van ser similars a les teues: twitter, RAC1, Facebook, iCat.fm, Google i Skype.

Gràcies!!

hombrelogo ha dit...

Mis favoritas:
-Dropbox: que además te permite leer documentos (pdfs, docs, etc) desde la propia app
-Outliner: para crearte listados de todo tipo, para autoorganizarse, etc...
-Omnifocus: un potente gestor de tareas que sirve para gestionar proyectos. Además, si usas mac, puedes sincronizar con la aplicación de escritorio
-Tap Forms database: par crear bases de datos
-Facebook: pues eso!